BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, February 6, 2012

sepetang main ayang-ayang PART 1

Assalamualaikum...

jom main ayang-ayang aka layang-layang...

walaupun festival layang-layang belum bermula tapi kitorg da mulakan dulu..jgn mare..

ni sume gara2 danish nak main layang-layangla..

tapi last2 ibu ayah dia yg lelebih dok main...chill!

masa: petang sebelum hujan
tempat: tanah lapang kat area rumah jerk..
permainan: layang2 ar..da tentu2
jenis layang2: x berapa nak angry bird
harga: rm15 sebenarnya tp yg jual tu jiran, so dia amik rm10 je..yeay!

pe lagi..layannzzzzzzzzzzz




time kitorg datang...mmg da ramai. so, memula kene beli layang2 dulu




my incik somi da kuar duit..kakak yg jual tu kebetulan jiran den gak..so dapatla diskaun..he3..tima kacih daun keladi, nanti ley bagi layang2 free..(^-^)



sonyum lebau kak liza..maklumla layang2 laris dijual. sebelah tangan seluk duit tu woooo

yang kat sebelah kak liza tu anak2 dia. rajinkan..


masing2 cari port baik nak naikkan layang2...ayomat getset gooooooo....


posing dulu sebelum naikkan layang-layang..


hehehehe


ayah + danish + layang2 Angry Bird..yeay!


masa ni ibu pegang layang2 sementara ayah tukang naikkan...


malangnya, tetiba time kitorg nak main je...xde angin langsung. padahal sebelum tu ok jer..ishk2 sedih betul. last2 jadi sesi bergambo jer..hu2











4 comments:

Bang Chik said...

bestnya tgk lyang2, tgat zaman knak2 time berjemur pnas main lyang :-) thanks visit blog bang chik, nk holiday ke lngkawi contact bang chik ye... follow

ibuhebat said...

mahal tak harga layang2 tu? dah lama usha.. tapi tak beli2 pun... jemput ke blog sy http://hebatkan.blogspot.com

aziah muhammad said...

Bang Chik: insyallah..kalau nak ke langkawi nnt aziah contact ye..thnks!

aziah muhammad said...

ibuhebat: harga layang2 ada mcm2..dr yg murah smpi yg paling mahal. aziah beli yg murah je..nnt aziah singgah ke blog ibuhebat k...

 
hak milik AZIAH MUHAMMAD tidak boleh dicopyright!