BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, February 5, 2012

giler bawal...nyumieee

Assalamualaikum.....


Lama betul x update blogkan??? bukan malas tapi tak berkesempatanla...banyak keje almaklumla naik sekolah kan aritu. banyak lak dapat jawatan. setiausaha tu, setiausaha ni..kire kalau bertanding bole menang lah...hik3..

okla stop melalut...ermmm...actly, nak citer about bawal yg aku suka, minat, jatuh cinta dan blablabla ni...bukan ikan bawal ok..tapi tudung bawal. hello, orang sume sibuk dok cari tudung ariani, fareeda + blablabla tapi ko dok sibuk ngan tudung bawal ko tu...x up to date la nyah!siryes aku cakap...

siryes, teman2..aku sudah ter'falling' cinta dengan ini tudung. tudung yg aku ter'falling' ini tidak lain tak bukan tudung bawal 2 ton. simple, mulus, lembut, gojes & owh...speechless....maybe kalau orang lain tengok just biasa je...tp kalau pandang dari spenuh hati..si pemakai akan jadi seorang yang ala2'down to earth'la...hebat banget!


Antara koleksi tudung bawal 2 tone aku..


Selebihnya ada lagi tapi tak nak la upload sume....penat uolss nak lipat, susun dan tangkap gambar...kemalasan agak ketara..he3


Pengasas Aidijuma...bawal 2 tone






2 comments:

H.I.D.A.Y.A.H said...

aziahhh, dayah dah lame meninggalkan tudung bawal..tapi kadang-kadang tu dayah pakai gak..nak ingat kenangan dolu2...heheheh

aziah muhammad said...

dayah, aziah x penah tinggalkan tudung bawal ni..coz incik somi lebih suka tgk aziah pakai bawal..sweet katanya..he3..

 
hak milik AZIAH MUHAMMAD tidak boleh dicopyright!