BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 8, 2011

Aaron Aziz ajak jumpe..woohoooo...

Assalamualaikum....



WHaTTTT!!!!! Aaron Aziz nak jumpa aku??...Owmennnn....! ..


he3..apa pun sebenarnya bukan Aaron Aziz yang nak jumpa aku but i'm gonna looking for him...(^-^)...itu pon bukan kat kopi house ke watever..kat panggungla...wuwuw... yeSSSS..akhirnya my incik somi nak bawak aku tengok citer ni setelah dpujuk bermacam cara..ha3. actually dia x suka tengok wayang citer melayu tp disebabkan aku ni yang duk tiap2 malam menyanyi kat telinga dia..akhirnya he said...'ok2 fine'..he3..berjaya!...rasa macam menang sukan olimpik dalam acara pujuk memujuk gitewwww..kahkahkah....{abaikan kengarutan aku} neway, dari feedback geng2 surau yang da pegi...upps ke geng bas sekolah..ha3..dorg sume ckp beshhh banget. ada plak cakap MANTOOPPP [ditulis dengan huruf begitu besar sekali]..apa pun pada kamu2 yang da pegi tu share la ckit...best ke? patut ke? ot watever psl citer ombak rindu tewwww...




p/s: tggu saya wif my incik somi ye Aaron.....x sbr rasanya...tp..danish macamana??huhuhu...ada sesapa tak yang sudi jaga anak saya??? klau saya bawa dia nnt 1 panggung kene main kejar2 + tembak2..peng2..:(






4 comments:

Syuhada Nur Ekhwan said...

untung la kak dpt tgok wayang :)

Mizfantagiro said...

xsempat2 lagi nk p tgk Ombak Rindu..huhuhu..nk tgk jugakkkk..

aziah muhammad said...

jom syuhada kite g tgk sesama...:)1

aziah muhammad said...

let's tgk this weekend dear....Mizfantagiro

 
hak milik AZIAH MUHAMMAD tidak boleh dicopyright!