BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, March 2, 2012

hello, ni blog ke coolblog?

Assalamualaikum...

Tetiba hari ni aku ter'emo' lak..gara2 komen seseorang pasal blog aku..anyway, kesahnya member aku ni dapat tau la pasal aku punya blog. ntah mana dia tau pun aku tak tahu la sebab aku tak pernah bagi link aku kat kawan2 aku. tapi tetiba 1 mahkluk ni sudah tau. so, sudah hebohlah 1 dunia (hehe) yang aku ni mem'promote'kan diri kat alam siber ni. siap mention lagi aku letak gambo anak, suami blablabla...sokseksokseksoksek..arghhh..letih telinga mak dengar. Dah la tu siap cakap lak, kenapa la buat macam tu kat blog?eksposed diri sana sini. well, kalau nak pun tulis diary je udahle...tambah si mahkluk ni lagi...

well, sekiranya si makhluk tu baca, ini sebabnya aku berblog & tak tulis diary je ye....tapi sebelum tu aku nak tanya dulu...penah minum COOLBLOG tak? sedapkan? rasa owsem je bila masuk tekak. nak2 minum masa tengah haus giler..perghhhhh...lagila terangkatkan?so, sama la macam tulis blog actly...tak percaya????ok aku bagitau kau..kau...& kau sume...

1. Coolblog kan warna-warni, comelkan? macam tu la juga rupa blog aku. Ada banyak kaler..colourful ar omputih cakap..so, nampak comelkan? manusia memang suka tengok benda comel2 & cantik..kalau hodoh, kompom tak nak tengok.

omelkan? kaler pink lagi..sebab tu ladies yang ramai minum coolblog. (^-^)


2. Coolblog ada macam2 perisa. manis, masam upss rasanya pahit & masin xde kot..hehehe...begitu la yang aku tulis dalam blog aku. ada masa peristiwa manis, dan bila sedih aku tulis kisah pahit la...bukan untuk ekspose diri..tp sekadar berkongsi cerita. Sharing is caring rite?

yummie..semua perisa best....

extra pearl lagi syokkkkk!


3. Pernah tengok kiosk yg jual coolblog tak? cantikkan? ada macam2 gambar coolblog yg dijual. ada peach, chocolate, bandung, cofee & macam2 lagi..tp my feveret honeydew ngn chocolate la..hehehe. tengok gambar pon da dapat rasa kesedapannya..macam tu la juga dengan blog aku.. ada banyak gambar2 dalam tu..takkan aku nak tulis diary pastu tampal gambar kot kat diary aku..sure2 la jadi tebal. pastu nanti ada lak orang lain tanya "ni diary ke album gambo?"..:(((

cantikkan??

4. dan yang terakhir...aku punya blog, aku punya suka la nak buat apa..kalau kau tak suka ,jangan bacala blog aku....yang penting aku takde niat pon nak eksposed kan diri ke, promote anak & suami ke hape...{sila baca dengan nada yang lembut ye agar tidak terasa hati...}..peace no war! :))



2 comments:

H.I.D.A.Y.A.H said...

aziahhhh, itu orang a..banyak jeles tau..dier jeles sbb dier tak boley buat mcm you buat..lantak pi la sama dia..abaikan jer..diorang jeles tu...hahahaha..takder kejer btol minah tu...hahahaha

Liselle MonCherie said...

Uhuhu siapakah makhluk yg ketinggalan
zaman itu sebok jaga tepi seluar org.
Jealous la tu dye x reti menaip.hahha
Anyway sy suka gila ngan coolblog!
Pearl mmg sedap!!! fuhh lama x minum neh! XD

 
hak milik AZIAH MUHAMMAD tidak boleh dicopyright!