BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, October 11, 2011

8.10.2011

Assalamualaikum..

Lama btul rasanya menyepikan diri. Rindu rasanya nak menulis tp disebabkan kekangan masa atau nama lainnya bizi so terpaksa mendiamkan diri walaupon ada ketikanya idea mencurah2 tuk menulis.cewah!

Pistttt (berbisik dgn gaya kepoh), sbb da lama diam, so saje la nak mengepoh..korg nak tau x? ala, ckp je la nak..he2..8hb aritu sk aku sukan. So, sblm sukan tu mcm2 la cikgu cikgi kena buatkan??? rasanya 2 minggu berturut kitorg balik lambat. Aku siap bawak baju sukan siap2 dr rumah. malas nak balik tengahari, bazir minyak + uma pun agak jauh dr skola.hu3. Everyday akan balik pkul 5++ then gedebak gedebuk amik anak, beli makanan sume sampai uma dekat maghrib..sepanjang dua minggu tu tak dan langsung nak masak..penat woooooo. Selamatla encik somi memahami. tiap2 mlm dia urut kaki aku..tima kacih abang...cayang 4 ever..muahhzzz

So sepanjang dua minggu tu, kitorg sibuk latih budak plus start sukantara. walaupun keadaan cuaca tak begitu mengizinkan tapi sukan sk kitorang still berlangsung dengan jayanya..jom layan gambar......

masa sukantara..sempat snap 1 pic jer...


Satria c uma merah


mengambil tema angry bird...hu3 ~waja!


Pemenang yg trime hadiah

parents yg cukup sporting beri sokongan pd ank2 mereka...cayalah!

khemah yg dihias ikut rumah pasukan ~ pic diambil dr meja urusetia...:(




2 comments:

Syuhada Nur Ekhwan said...

untung la dpt somi memahami :)

aziah muhammad said...

alhamdulilah...:)

 
hak milik AZIAH MUHAMMAD tidak boleh dicopyright!