BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, April 10, 2012

ini scrub muka ke mousse rambut...

Assalamualaikum..
Hari ni aku nak share something kat korang about penjagaan muka. Aku tau korang kalau pasal kecantikan memang suka. PEREMPUAN! hehehe..

perkongsian hari ni tentang scrub muka yang aku beli di 'etude house'. actly, memang da lama aku nak beli scrub muka tapi macam x berkesempatan. setelah membelek2 segala jenis scrub yang ada di pasaran, akhirnya aku telah berjaya membelinya. bila da beli, a'ea..best pulak doh!

Ni la scrubnya...
tadaaaaaa! ^-^



Magic Bubble Peeling...
(nama je peeling, tp xde peeling pon)


u can read in english alsooo


Apa yang menariknya tentang scrub ni..dia berbentuk mousse yang sangat3 creamy..so kalau nak pakai kene goncang dulu..shake2..shake2..then preeeeetttttt!...kuarla dia. Skali pandang macam mousse rambut, dua kali pandang plak aising kek, nyummy..sangat senang menyerap di kulit pastu bole la di scrub pada muka. walaupun di sental dekat muka dengan agak kuat tapi x rasa sakit 0r pedih pon bila cuci.. lepas da scrub dan cuci...kite akan rasa MAGIC! (ala-ala Fazura cakap macam iklan nutox tu) mmg rasa bersih dan kulit akan licin macam kulit baby...bestkan???

Aku pun da buat tester kat kulit muka incik suami. Ternyata memang tidak menghampakan. Tak rugi la kalau beli.. rasa bila da scrub skali nak dua kali la...(^-^). harganya pun takdela mahal sangat. kira ok la kalau di bandingkan dengan hasilnya. Masa aku beli harganya RM 49.90 tapi after less 30% so dapatla RM34.95..so worth it!..

yang paling suke :
lembutkan pipi & very creamy..(xde biji2 halus yg melukakan muka)

yang paling tak suke:
macam akan cepat abis sebab en suami pon sibuk nak pakai jugak..huhuhu

waspada:
kalau tak betul2 sembur akan preeeettttt terbanyak sangat..rugi wooo...



Cubala sendiri..Anda akan merasai ke "MAGIC"kan nya nanti...peace yo!


4 comments:

Syuhada Nasya said...

beli kat mna ni kak ? hehhe

H.I.D.A.Y.A.H said...

dayah ada tag kamu join contest ni
http://inibloghidayah.blogspot.com/2012/04/contest-si-baju-merah.html

aziah muhammad said...

Syuhada Nasya : beli kat Etude House yunk..cubala...best tau..:)

aziah muhammad said...

dayah: i luv pink + purple...hu3..neway, thnks taq tu..

 
hak milik AZIAH MUHAMMAD tidak boleh dicopyright!